Hvem er vi

Lindevænget er en af de største afdelinger i Silkeborg Boligselskab, som er en almen boligorganisation.

Afdelingen består af 129 boliger i 2 etaper, der blev taget i brug i 1973 og den sidste i 1976, som afdeling 9. Bebyggelsen består af en blanding af rækkehuse og fritliggende huse i størrelsen 107 og 124 kvm.

Husene er bygget op omkring gårde, der er indrettet individuelt med små grønne områder med blandt andet en fodboldbane.

Mod vest afgrænses afdelingen af en bæk, der danner skellet op til et offentligt område med boldbane, og når vejret tillader det, mulighed for at bruge kælkebakken.

I årene 2004-2005 er der gennemført et større moderniseringsarbejde med en total udskiftning til nye lavenergi-vinduer og ny stibelægning.

En stor gennemgribende renovering og modernisering er gennemført i årene 2015-2016.

Området er ”bundet” sammen af den belyste ”Søholt-sti”, der strækker sig fra Gran Alle, under Ansvej og helt ned til Højskolen.Motorvejstilkørsel i meget kort afstand i østvendt anlæg.

Infrastruktur i Lindevænget:

Vuggestue, børnehaver, Folkeskoler, Ungdomsskole, Gymnasium, Efterskole, Sportscollege, Højskole, Kollegium, Sportshaller og Svømmehal. Idrætsanlægget Søholt med fodboldstadion, haller og atletikstadion er beliggende på den modsatte side af Ansvej.

Dagligvarebutikker med supermarked, bager, frisør og pizzeria.

“Søholt-stien” skiller Lindevænget fra Lindeparken og Gudenåen, og naturen i det hele taget, finder I stort set for enden af ”Søholt-stien” mod øst .